Journaal van het atelier

15 maart 2024

10 januari 2024

4 januari 2023

6 oktober 2022

27 december 2021

Here we go Monty !

We hebben zonet de kennisgeving ontvangen waarbij ons het contract werd gegund met betrekking tot de volledige studieopdracht over de uitvoering van de PBM-toegankelijkheid, de renovatie van het eindstation van de tramlijn en de renovatie van het metrostation Montgomery. In het station zelf, vindt men kunstwerken van Folon, Delahaut en Mara terug. 
Dit is schitterend nieuws, en een mooi kerstcadeau, voor ons en onze partners Bgroup Greisch en Canevas architecture & ingénierie.

29 november 2021

Butte Rouge

Gevestigd in Châtenay-Malabry, in de Franse régio Ile-de-France, de tuinwijk van de “Butte Rouge” verspreidt zich op een 73 hectaren groot oppervlakte, ten westen van het Sceaux-park. Deze zalmkleurige woonwijk, werd tussen 1931 en 1962 in 7 bouwfases gebouwd, en telt niet minder dan ongeveer 9500 mensen. Onze opdracht: het bewaren van het tuin stedelijk erfgoed van de “Butte Rouge”, en deze tegelijkertijd te voorzien van de leefomstandigheden die de XXIste eeuw waardig zijn.

27 augustus 2021

Erfgoed wanneer je ons te pakken hebt !

De traditionele Open Monumentendagen, omgedoopt tot Heritage Days, vinden dit jaar plaats op zaterdag 18 en zondag 19 september met als thema het begrip van ontmoetingspunten. Dit is de gelegenheid om veel van onze projecten te (her)bezoeken: de voltooide en in uitvoering zijnde projecten… zoals het Brussels Parlement, het Autrique-huis, het D'Ieterengebouw, het Aegidium, het Brusselse Justitiepaleis, het voorplein van de Sint-Michiels en -Goedelekathedraal, enz.